Nieuws

Wij zijn ondanks het Corona virus gewoon open!

Coronavirus,

Beste motorrijder, relatie en vriend van Bikecompany.

Wij nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We zijn gewoon geopend en heten u natuurlijk van harte welkom, alleen geven we u voorlopig geen hand bij onze begroeting.

Wilt u uw motor rijklaar, laten repareren en/of onderhouden maar u wilt de deur niet uit! Geen probleem, we komen uw motor kosteloos ophalen en terug brengen.

Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.
Verder het vriendelijke verzoek u te houden aan de onderstaande landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs wilt komen :

* Heeft u koorts ? ... Een afspraak is op dit moment niet de verstandige keuze, neem contact met ons op om samen te overleggen voor een nieuwe afspraak.
* Bent u in een RIVM risicogebied geweest ? ... Dan verzoeken wij u vriendelijk onze werkplaatsen de eerste 2 weken na uw terugkomst niet te bezoeken.
* Heeft u last van koorts of luchtwegklachten en heeft u een afspraak of wilt u langs komen ? ... Dat is op dit moment geen verstandige keuze en verzoeken u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen om dit samen te overleggen.
* Wanneer u wacht op de reparatie dit zoveel uit de buurt van ons personeel te blijven.

Geldt één van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt, bel ons even, samen maken we dan afspraken over hoe verder.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

035-5885076 of 06-28282882

17-03-2020

INFO

OPENINGSTIJDEN

 • Ma   Open op Afspraak
  Di   09:00-18:00
  Wo   09:00-18:00
  Do   09:00-18:00
  Vr   09:00-18:00
  Za   10:00-17:00
  Zo   Gesloten
ERKENNINGEN

 •  
build by Mega Bite